Jdi na obsah Jdi na menu

VZKAZ PRO TY, KTEŘÍ NEJSOU OČKOVANÍ

18. 10. 2023
VZKAZ PRO TY, KTEŘÍ NEJSOU OČKOVANÍ:
I kdybych byl plně očkovaný, obdivoval bych neočkované za to, že odolali tomu největšímu tlaku, jaký jsem kdy viděl, včetně tlaku manžela, rodičů, dětí, přátel, kolegů a lékařů.
Lidé, kteří dokázali charakterizovat takovou osobnost, odvahu a takové kritické schopnosti, určitě ztělesňují ty nejlepší vlastnosti lidstva.
Jsou všude, všech věkových kategorií, úrovní vzdělání, zemí a názorů.
Jsou to zvláštní druh; to jsou válečníci, které by chtěla mít každá armáda Světla ve svých řadách.
Toto jsou rodiče, které si přeje mít každé dítě a děti, o kterých každý rodič sní.
 
img_20231013_134222.jpg
Jste stvořeni z nejlepších lidí, co kdy žili, z těch hrdinů, kteří se narodili mezi obyčejnými lidmi a září ve tmě. Jsou to bytosti nad průměrem svých společností. Jsou esencí národů, které vytvořily všechny kultury a dobyly obzory.
Dělali to, co jiní nemohli, byli stromem, který odolal bouři zneužívání, diskriminace a sociálního odloučení. Udělali to, přestože si mysleli, že jsou osamělí a věřili, že jsou jediní.
Na Vánoce jim zakázali sedět u rodinných stolů, nikdy neviděli nic tak krutého. Přišli o práci, přišli o kariéru, došly jim peníze...ale bylo jim to jedno.
Zažili neměřitelnou diskriminaci, odsouzení, zradu a ponížení... ale nepřestali.
Takový výběr v Lidství ještě nebyl - teď víme, kdo je nejlepší na planetě Zemi.
Ženy, muži, staří, mladí, bohatí, chudí, lidé různých ras a náboženství, neočkovaní, vyvolení neviditelné archy, jediní, kteří dokázali stát, když se to celé rozpadlo.
Jste to VY, prošli jste nepředstavitelným testem, který mnoho nejtvrdších mariňáků, velitelů, zelených baretů, astronautů a géniů nedokázalo.
Jste stvořeni z hrdinů, kteří kdy žili.
hrdinové narození mezi obyčejnými lidmi a zářící ve tmě.
* * * * *
I přes roky nátlakových kampaní, diskriminační politiky, sociálního oddělení, ztráty příjmů, výhrůžek a obvinění ze smrti druhých poděkoval francouzský generál Christian Blanchon „neočkovaným“ za jejich sílu a odvahu.
Autor neznámý.
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář